Eten bij de Struys is een feestje!

Je hoeft niet naar Parijs om te genieten van de Franse cuisine! Onze chef kookt met zijn team de lekkerste gerechten uit de Maastrichts-Franse keuken voor je. Alles wordt vers bereid in onze keuken en dat proef je. Vlees staat centraal in de Struys. Niet zo gek, want Henri’s ouders komen allebei uit een slagersfamilie. Sterker nog: vader Hochstenbag maakt nog altijd verse filet americain voor ons. Van familierecepten voor zuurvlees en uiensoep tot de Franse klassiekers als bouillabaisse: we maken alles zelf met zo veel mogelijk lokale producten en groenten van het seizoen. En een snufje liefde voor het vak, dat proef je!

Brasserie

Brasserie Vogelstruys Maastricht

Onze brasserie is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner. Bij mooi weer zit je heerlijk op het terras en ’s avonds heten we je binnen van harte welkom voor een avond uitgebreid tafelen met vrienden of familie. Daarna nog zin in een afzakkertje? Duik dan nog lekker even het café in.

Lunch

Lunch Vogelstruys

Lunchkaart

We staan bekend om onze croques. Geloof ons maar: lekkerder vind je ze nergens. Of neem een baguette met de huisgemaakte filet americain van vader Hochstenbag. Liever iets uitgebreider lunchen? Ook daarvoor staat er nog genoeg op de kaart. Tip: onze Petit Bisque zal nog lang in je geheugen gegrift staan, zo lekker is ie!

Borrel

vogelstruys

Borrelkaart

Lekker wat te snacken bij de borrel? Wat dacht je van een portie Frites uit Zuyd met truffelmayonaise of de waanzinnig lekkere nachos? Vul de tafel met al het lekkers van onze borrelkaart, proost op het goede leven en je voelt je als een god in Frankrijk!

Diner

Dinerkaart

Voor een diner in Franse sferen hoef je niet naar Parijs. We hebben het gevoel van de Parijse Brasserie naar het Vrijthof gehaald. Met gerechten als steak tartare, bouillabaisse en bavette zit je in onze brasserie helemaal goed. Schuif aan voor een avond culinair genieten in een gemoedelijke sfeer en laat je door ons in de watten leggen!

Benieuwd naar onze dranken?

Klik hier!