Perfecte biefstuk

Steak tartare, filet americain, tête de veau, het overbekende Maastrichtse ‘zoervleis’ en in het voorjaar kalfsstoofvlees, maar ook rib-eye, ossenhaas en ‘bufstök vaan ’t murgstük’. Het is slechts een kleine greep uit de gerechten waar de lekkerbek die een bezoek brengt aan In den Ouden Vogelstruys en de aanpalende brasserie zich op kan verheugen.


Hoewel de basiskaart vrij uitgebreid is - en ook visliefhebbers aan hun trekken komen - zal de nadruk komen te liggen op vlees, zegt Hochstenbag. ,,We streven naar de perfect gebakken biefstuk, maar bijvoorbeeld ook naar paté waaraan je kunt zien dat hij door pa gemaakt is. Paté uit Blouwdörrep, zoals veel Maastrichtenaren hem kennen. Als we eenmaal draaien kijken we welke vleesgerechten we verder nog gaan werken. We volgen de seizoenen, wat onder meer betekent dat we in het wildseizoen mooie hazenrug in de vitrine hebben liggen en onze gasten tegen Kerstmis buiten de kaart om een prachtige Tournedos Rossini kunnen aanbieden.

Alvast even een voorproefje nemen?

dinerkaart