Agenda van activiteiten in en rond de Vogelstruys

Door de ligging aan het mooiste plein van Nederland is er altijd wel wat te beleven in cafe in den ouden Vogelstruys. Het hoogte punt van het jaar is de Carnaval. Tijdens die drie dolle dagen is cafe in den ouden Vogelstruys het ware episch centrum van de Maastrichtse cultuur. Verder staat de agenda bol van andere evenementen.

WESTSIDE STORY OP HET VRIJTHOF - TERRASARRANGEMENTMaandag 10 juli 2017  -  21.00 uur /  terrasarrangement: 18.30 uur
Duur: 3 uur, inclusief pauze                                    
Locatie: Vrijthof, Maastricht 
Prijs terrasarrangement € 49,50
BESTEL UW KAARTEN HIER: rieu@vogelstruys.nl


 

West Side Story
Film with live Orchestra
 
Tonight, Maria, I Feel Pretty, America en Somewhere. Het is slechts een greep uit de vele bekende songs in West Side Story. De musical werd in 1961 verfilmd met in de hoofdrollen Richard Beymer en Natalie Wood als de geliefden Tony en Maria. Op maandag 10 juli 2017 is deze iconische film te zien op het Vrijthof waarbij de zinderende muziek van Leonard Bernstein live zal worden uitgevoerd door bijna 100 musici van philharmonie zuidnederland in het grootse decor van André Rieu. Laat je door de vertoning op de megaschermen meeslepen in dit adembenemende liefdesdrama dat door de live muziek een extra dimensie krijgt!

West Side Story – Film with live Orchestra is opgevoerd in de grote concertzalen van de wereld: van Carnegie Hall in New York tot de Royal Albert Hall in Londen. In Maastricht zal dit internationaal event voor het eerst open air plaatsvinden. Een coproductie van Theater aan het Vrijthof en philharmonie zuidnederland in samenwerking met West Side Story® Associates(sm) ter gelegenheid van het zilveren jubileum van het Theater aan het Vrijthof.
WEST SIDE STORY © 1961 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.  All Rights Reserved.Kaarten bestellen voor Rieu op het Vrijthof concerten 2017

Kaarten bestellen kan via rieu@vogelstruys.nl. Om zo snel mogelijk te bestellen, vragen wij u vriendelijk alvast de volgende gegevens door te geven: naam, adres, mobiel telefoonnummer, datum, aantal kaarten. Kaarten worden per post verstuurd.

In reactie op uw bestelling, bevestigen wij zo snel als mogelijk. In deze bevestiging vindt u de factuur voor de bestelde kaarten. Zodra deze factuur is betaald, zullen wij de kaarten versturen of op de afgesproken datum klaarleggen in ons cafe. Bij de kaarten ontvangt u een folder met meer informatie over de dag zelf. Heeft u vooraf al vragen mailt u ons gerust rieu@vogelstruys.nl.

ANDRE RIEU 2017
Ook dit jaar komt André Rieu weer optreden in zijn 'Mestreech'. Zoals altijd bieden wij tijdens deze concerten culinaire terrasarrangementen aan. Het arrangement kost u €83,50 per persoon. Voor deze prijs krijgt u voorafgaand aan het concert een drie gangen menu geserveerd, daarna geniet u vanaf ons terras van het concert. Dranken zijn niet inbegrepen en kunt u aan het einde van het concert bij ons afrekenen.

RIEU CONCERTEN OP HET VRIJTHOF

Donderdag 6 juli 2017
Vrijdag 7 juli 2017
Zaterdag 8 juli 2017
Zondag 9 juli 2017

Donderdag 13 juli 2017
Vrijdag 14 juli 2017
Zaterdag 15 juli 2017
zondag 16 juli 2017

Vrijdag 21 juli 2017 (nieuwe datum)
Zaterdag 22 juli 2017